Bleekemolen, Goosens og Keating til Le Mans

Jeroen Bleekemolen, Marc Goosens og Ben Keating skal til Le Mans 2016.

Det bliver dog ikke i deres Dodge Viper, som de ellers deltager med i IMSA serien, samt stod på reservelisten til Le Mans. Teamchef Keating har istedet valgt at købe teamet ind hos Murphy Prototypes i LMP2.

Det bliver prototype debut for Keating, mens Bleekemolen og Goosens begge har kørt alt hvad der er værd at køre på Le Mans.

Car #48 / MURPHY PROTOTYPES (IRL) / ORECA 03R - NISSAN / Karun CHANDHOK (IND) / Mark PATTERSON (USA) / Nathanael BERTHON (FRA) - Le Mans 24 Hours at Circuit Des 24 Heures - Le Mans - France Photo: European Le Mans Series - John Rourke / AdrenalMedia.com
Car #48 / MURPHY PROTOTYPES (IRL) / ORECA 03R – NISSAN / Karun CHANDHOK (IND) / Mark PATTERSON (USA) / Nathanael BERTHON (FRA) – Le Mans 24 Hours at Circuit Des 24 Heures – Le Mans – France
Photo: European Le Mans Series – John Rourke / AdrenalMedia.com

Murphy Prototypes deltager i ELMS serien i hele 2016, og har via det engagement også fået billetten til Le Mans. De har ikke annonceret andre kørere end teamchef Greg Murphy selv, men han er nok også klar til at hoppe til side, hvis der kommer 3 kørere til ELMS serien.

Relaterede nyheder