Porsche dominerede WEC Prolog

Porsche var totalt dominerende, da FIA WEC kørte prologen på Paul Ricard banen.

Der blev kørt 5 træninger og det var Porsche der var suverænt hurtigst i alle 5.

Toyota var næsthurtigst mens Audi var de langsomste af de 3 konstruktører.

Det er dog rigtig svært at konkludere noget som helst ud fra disse tests, da man ikke ved præcis hvor meget brændstof at de enkelte kørte med, samt ikke mindst hvilket aerodynamisk setup at der var på bilerne.

Toyota startede med at chokere alle ved at køre 30 kilometer i timen hurtigere end alle andre ned af langsiden. Men det viste sig hurtigt at de bare testede med Le Mans bodywork, og deres hastigheder faldt da også da de fik den anden version på bilen.

Det var dog interessant at se at tiderne ikke adskilte sig væsentligt med hensyn til om de kørte med den ene eller anden konfiguration.

Rebellion Racing viste også rigtig gode tophastigheder hele testen igennem, men omgangstiderne var godt 4 sekunder fra Porsche’s bedste tider. Bykolles var endnu et par sekunder langsommere.

Car #5 / TOYOTA GAZOO RACING / JPN / Toyota TS050 - Hybrid / Anthony Davidson (GBR) Sebastien Buemi (CHE) / Kazuki Nakajima (JPN) - WEC Prologue at Circuit Paul Ricard - Le Castellet - France - Photo: FIAWEC - AdrenalMedia.com
Car #5 / TOYOTA GAZOO RACING / JPN / Toyota TS050 – Hybrid / Anthony Davidson (GBR) Sebastien Buemi (CHE) / Kazuki Nakajima (JPN) – WEC Prologue at Circuit Paul Ricard – Le Castellet – France –
Photo: FIAWEC – AdrenalMedia.com

Men som nævnt er det svært at vurdere ret meget ud fra en test. Det er først når der er kørt 2-3 løb at man kan se det reelle styrkeforhold.

I LMP2 klassen var Signatech Alpine hurtigst mens Strakka Racing kørte stort set samme tid.

Nytilkomne Manor Racing lå ca midt i feltet i deres sportsvognsdebut. Manor Racing er folkene som startede Manor F1, som forlod teamet sidste efterår og herefter startede deres eget sportsvognshold. Den tidligere Manor F1 kører Will Stevens er blandt teamets 6 kørere i de 2 biler.

Car #97 / ASTON MARTIN RACING / GBR / Aston Martin Vantage / Marco S¿rensen (DNK) / Fernando Rees (BRA) / Jonathan Adam (GBR) - WEC Prologue at Circuit Paul Ricard - Le Castellet - France - Photo: FIAWEC - AdrenalMedia.com
Car #97 / ASTON MARTIN RACING / GBR / Aston Martin Vantage / Marco Sørensen (DNK) / Fernando Rees (BRA) / Jonathan Adam (GBR) – WEC Prologue at Circuit Paul Ricard – Le Castellet – France –
Photo: FIAWEC – AdrenalMedia.com

I GTE Pro satte Ferrari i skikkelse af AF Corse og de nye Ferrari F488 GTE konkurrenterne til vægs med de 2 bedste tider, mens Ford Chip Ganassi Team UK fulgte efter som de næstbedste blandt Pro holdene. Aston Martin med danske Marco Sørensen bag rattet, var ikke med helt i front, men kørte til gengæld hurtigt ned af langsiderne med suverænt hurtigste tophastighed i GTE Pro.

I GTE Am var det Larbre Competition i deres Corvette C7 som var hurtigst mens Gulf Racing i deres Porsche 911 RSR var næsthurtigst fulgt af bl.a. Abu Dhabi Proton Racing, som i år får danske David Heinemeier-Hansson bag rattet.

Flere af holdene tester videre på banen i disse dage, men her bliver tiderne ikke offentliggjorte. Imorgen og onsdag tester Porsche på Spa Francorchamps med deres LMP1 biler.

Relaterede nyheder