34 biler klar til FIA WEC på Spa

34 biler er klar når FIA WEC kører sæsonens 2. afdeling på Spa Francorchamps denne weekend.

Udover de 32 fuld-sæsons hold, stiller Manor igen til start med 2 biler. Derudover kommer G-Drive Racing med en bil nummer 2 – den som normalvis kører med i ELMS serien med Simon Dolan, Guido Van Der Garde mens Jake Dennis bliver ny 3. mand i bilen, da deres sædvanlige 3. mand, Harry Tincknell er på arbejde hos Ford Chip Ganassi i GTE Pro Klassen.

Ved løbet på Silverstone var det oprindelig Audi #7 der vandt, men den efterfølgende kontrol betød at de mistede sejren mens Porsche #2 istedet tog sejren foran Toyota #6 og Rebellion #13.

I LMP2 feltet fik RGR Sport by Morand #43 foran Extreme Speed Motorsports #31 og G-Drive Racing #26  G-Drive var ellers mega hurtige men heldet var ikke på deres side. Så det bliver spændende at se om de kan tage en dobbeltsejr denne weekend.

Car # 67 / FORD CHIP GANASSI TEAM UK / USA / Ford GT / Marino Franchitti (GBR) / Andy Priaulx (GBR) / Harry Tincknell (GBR) - WEC 6 Hours of Silverstone - Silverstone Circuit - Towcester, Northamptonshire - UK Photo: Adrenal Media - AdrenalMedia.com
Car # 67 / FORD CHIP GANASSI TEAM UK / USA / Ford GT / Marino Franchitti (GBR) / Andy Priaulx (GBR) / Harry Tincknell (GBR) – WEC 6 Hours of Silverstone – Silverstone Circuit – Towcester, Northamptonshire – UK
Photo: Adrenal Media – AdrenalMedia.com

GTE Pro løbet blev vundet af AF Corse #71 foran #51 bilen fra samme team, mens Aston Martin Racing #95 kørte 3. pladsen hjem.

Det blev også en Ferrari der tog sejren i GTE Am med nummer 83 foran Aston Martin Racing #98 og Larbre Competition #50.

6 timers løbet køres på den kuperede bane, som de fleste af kørerne fremhæver som deres favoritbane, med en masse fede sving, som kørerne skal takle med meget høje hastigheder. Man kan kun blive imponeret når man ser en LMP1 bil accelerere ud af La Source hårnålen eller de kører fuld gas gennem Eau Rouge med gnisterne flyvende bag bilen.

Relaterede nyheder