BMW og Wittmann i kontrol

BMW og Marco Wittmann havde alt under kontrol, da 3. afdeling af DTM mesterskabet blev kørt på Red Bull Ring i Østrig.

Wittmann havde kørt hans BMW på Pole Position og holdt føringen hele løbet igennem. Kun de første omgange af løbet var holdkammerat Tom Blomqvist tæt på tyskeren, men uden for alvor at blive farlig.

Edoardo Mortara startede som 4’er men kørte sig op på 3. pladsen allerede på vej mod første sving og holdt den position frem til det ternede flag.

Marco Wittmann Photo: JJ Media
Marco Wittmann
Photo: JJ Media

Bag dem var der mere drama. Mattias Ekström blev vippet rundt i sving 1 af Maxime Martin, som dog havde fået et skub af Antonio Felix da Costa.

Felix da Costa gjorde sig yderligere uheldig bemærket senere i løbet, da han lavede en meget aggressiv overhaling på Paul Di Resta, hvorefter han overhalede Adrien Tambay i gul flagzone. Det gav ham en drive-through straf fra løbsledelsen.

Mercedes holdkammeraterne Christian Vietoris og Daniel Juncadella havde kontakt bagest i feltet, så begge måtte udgået med skadede biler.

Antonio Felix da Costa Photo: JJ Media
Antonio Felix da Costa
Photo: JJ Media

Linien fra løbsledelsen med meget få straffe for kontakt blev foresat denne weekend. Der var adskillige overhalinger med meget kontakt mellem bilerne som enten ikke blev undersøgt eller blev dømt til ingen straf. Men i det mindste holder de en kontakt linie, men utilfredsheden med den linie stiger og stiger hos flere af kørerne.

I morgen skal sæsonens 4. løb køres. Efter en sejr til hver af mærkerne, bliver det interessant hvem der har overtaget denne gang.

Relaterede nyheder