Timo Glock suveræn i Spielberg

Timo Glock var suveræn ved 4. afdeling af DTM i Østrigske Spielberg.

Efter at have sluttet 4’er på Red Bull Ring igår, blev det til karrierens 3. DTM sejr for den tidligere Formel 1 kører.

Fra 3. startposition skød han sig hurtigt forbi Antonio Felix da Costa og på løbets 2. omgang kørte han forbi Pole manden Jamie Green og kontrollerede herefter løbet perfekt.

Bag ham var der langt mere kamp om pladserne.

Photo: JJ Media
Photo: JJ Media

Endnu engang var Antonio Felix da Costa med i en kamp, som ender i store diskutioner. I et overhalingsforsøg på Edoardo Mortara, påkører han Italieren og passerer, hvorefter Mortara giver pay-back til Portugiseren, så begge ryger i gruset. Det var dog kun Mortara som ikke kunne fortsætte løbet, men det er helt klart noget der tilføjer til koret der er utilfredse med Portugiserens kørsel – heriblandt også Ekström.

Ekström kørte sig rigtig flot op gennem feltet. Fra 11. startposition holdt han næsen fri og med en smart pitstop strategi, hvor han kørte meget længere end konkurrenterne, kørte han sig helt op på 2. pladsen foran Green.

#99 Mike Rockenfeller, Audi RS5 DTM, #10 Timo Scheider, Audi RS5 DTM Photo: DTM Media
#99 Mike Rockenfeller, Audi RS5 DTM, #10 Timo Scheider, Audi RS5 DTM
Photo: DTM Media

Hele weekenden i Østrig har været en katastrofe for Mercedes. Kun Paul Di Resta kørte point hjem til teamet med stjernen på motorhjelmen i lørdagens løb. Søndag var bedst placerede Mercedes Daniel Juncadella i 12. position. Så der er virkelig noget at arbejde på for teamet fra Stuttgart.

Næste løb køres om 2 uger på Lausitzring mellem Berlin og Dresden.

Relaterede nyheder