Porsche Supercup i Monaco gik i vasken

Porsche Mobil 1 Supercup løbet i Monaco gik fuldstændig i vasken.

Det havde regnet natten over, og efter en pause i regnen, startede den igen netop som bilerne satte i gang. Allerede inden det havde løbsledelsen bestemt at starte løbet bag Safety Car. Da løbet blev frigivet gik der kun få omgange inden at den måtte på banen igen, da Mikkel Overgaard Pedersen var uheldig at skride af banen i Sainte Devote svinget på grund af regnen. Han plantede bilen hårdt i barrieren og bilen måtte kranes væk. Heldigvis skete der ikke noget med ham, udover en skadet selvtillid.

Matteo Cairoli (I) Porsche Mobil 1 Supercup Monaco 2016 Photo: Porsche Media
Matteo Cairoli (I)
Porsche Mobil 1 Supercup Monaco 2016
Photo: Porsche Media

Mikkel havde ellers kørt en ok kvalifikation og startede 15’er ud af 27 startende kørere.

Løbet blev frigivet igen, men få omgange før målflaget skulle være faldet, blev løbet rødflaget istedet på grund af en stor afkørsel af Klaus Bachler samt Sven Müller og Phillip Frommenwiler. Alle kørere var ok, men oprydningsarbejdet ville tage for lang tid, så istedet blev løbet altså stoppet.

Inden da havde Chris Bauer og Roar Lindland også haft kontakt ved Svømmepøls chikanen.

Mathieu Jaminet (F) Porsche Mobil 1 Supercup Monaco 2016 Photo: Porsche Media
Mathieu Jaminet (F)
Porsche Mobil 1 Supercup Monaco 2016
Photo: Porsche Media

Matteo Cairoli vandt det som man knapt kunne kalde et løb, på grund af de svære betingelser i regnen, fra Pole Position foran Klaus Bachler og Michael Ammermüller. Grunden til at Bachler stadig er på podiet er fordi at resultatet bliver talt før omgangen, hvor løbet blev stoppet.

Næste løb i Porsche Mobil 1 Supercup køres om 1 måned på Red Bull Ring i weekenden 1.-3. Juli.

Relaterede nyheder