Søvndyssende DTM løb på Lausitzring

Det var ikke sæsonens mest interessante DTM løb, da 5. afdeling blev kørt på Lausitzring.

Miguel Molina startede fra Pole Position, men blev udaccelereret af Jamie Green fra 2. position ned mod sving 1. Green havde føringen i nogle omgange inden at Molina kom forbi igen ved hjælp af DRS bagvingen. Herefter var løbet meget statisk.

Robert Wickens fik sig kørt hjem på 3. pladsen. Wickens overhalede tidligt i løbet Marco Wittmann, som ellers var startet fra 3. position.

Eneste dramatik i løbet var da Esteban Ocon og Martin Tomczyk kørte sammen, efter Frankmanden forsøgte at lave et håbløst overhalingsforsøg på Tomczyk. Ocon fik en drive-through straf for det, men det hjalp ikke Tomczyk så meget, da han måtte udgå med skadet baghjulsophæng.

Miguel Molina Photo: JJ Media
Miguel Molina
Photo: JJ Media

Gary Paffett var igen ude med riven i forhold til skubben og påkørsler, da han selv mente at han blev skubbet af banen på første omgang. Han råbte til teamet over radioen, men tv billederne viste at det var ham selv som lå på ydersiden af en anden bil, på et punkt af banen, hvor man ikke kan overhale alligevel. Samme mening havde løbsledelsen, og gjorde ikke yderligere ud af episoden, efter at de havde undersøgt den.

Sejren var Miguel Molina’s 2. sejr i DTM, så der var forståeligt glæde at spore i hans lejr.

Næste løb køres på samme bane i morgen.

Relaterede nyheder