Larbre og Greaves har bestemt sig

Larbre Competition og Greaves Motorsport har bestemt sig for kørerne til denne års Le Mans.

Larbre måtte ud i en sidste øjebliks udskiftning da Paolo Ruberti havde et uheld under en testdag, og efter have haft både Nick Catsburg og Jean-Phillipe Belloc, faldt valget ikke overraskende på Franskmanden Belloc, som også var teamchef Jack Leconte’s favorit hele tiden. Catsburg var til gengæld Corvette Europe’s favorit. Men den temperamentsfulde Franske teamchef valgte altså sin egen favorit.

Jack Leconte, Larbre Competition Photo; JJ Media
Jack Leconte, Larbre Competition
Photo; JJ Media

Der er gået lidt svingdør i den hos Greaves Motorsport den sidste uges tid. Først blev det offentliggjort at Kuba Giermaziak ikke skulle køre for teamet, og Jon Lancaster blev indkaldt til testdagen istedet. Nu har teamet så offentliggjort at Nathanael Berthon, som blev fyret fra G-Drive i sidste uge, nu har overtaget sædet. Angiveligt skulle det være på grund af økonomi at Giermaziak mistede sædet i første omgang, men både Julien Canal og Memo Rojas har bankforbindelserne i orden, så der burde ikke komme flere overraskelser på den front.

Der er før blevet lavet sidste minuts handler inden teknisk kontrol, så vi må se om det er de endelige 180 kørere, som er blevet annonceret nu, eller om der kommer andre udskiftninger inden løbet.

Relaterede nyheder