Porsche på provisorisk Pole Position

Porsche har taget den foreløbige Pole Position på Le Mans

Nummer 2 var hurtigere end nummer 1, men det var Toyota som først lå ud med at sætte en super tid. Disse tider blev dog slået af begge Porsche biler, mens Audi kun er 5’er og 6’er.

I LMP2 var G-Drive Oreca #26 hurtigste bil, med Baxi DC Racing Alpine #35 næsthurtigst.

GTE-Pro blev den forventede krig mellem Ferrari og Ford. Tiden blev hele tiden forbedret og det endte med 2 Ford Chip Ganassi Team USA GT biler foran AF Corse #51 og de to Ford Chip Ganassi Team UK biler. Bedste ikke-Ford og ikke-Ferrari var Porsche #92 som er næsten 4 sekunder langsommere end Pole tiden.

Ford Chip Ganassi Racing #66 Photo: JJ Media
Ford Chip Ganassi Racing #66
Photo: JJ Media

I GTE-Am klassen blev ligesom i træningen Clearwater Racing #61 som var hurtigste bil foran Aston Martin Racing #98.

Når vi kigger på danskerne, blev Formula Racing #60 6’er i GTE-Am med en rigtig god tid af Mikkel Mac, mens Abu Dhabi-Proton Racing #88 med David Heinemeier-Hansson blev 8’er i klassen.

Marco Sørensen og Nicki Thiim har den danske håneret i Aston Martin Racing #95 på en 9. plads foran Michael Christensen i Dempsey-Proton Racing #77 på 12. pladsen og Jan Magnussen i Corvette Racing #63 på 14. og sidstepladsen.

Lad os se hvordan at vejret bliver imorgen. Der er snak om evt regnbyger. Men personligt håber jeg på tørvejr, så vi får den under 3,50 tid at se, der som minimum er gemt i Ford’en, hvis ikke også i Ferrari’en.

Relaterede nyheder