Andreas Bakkerud vinder i Sverige

Andreas Bakkerud vandt 6. afdeling af FIA World Rallycross Championship i svenske Höljes.

Nordmanden henviste Sebastien Loeb til 2. pladsen mens Timmy Hansen blev 3’er.

Weekenden bød på adskillige udfordringer for de 110 deltagere i Supercar, da lørdagen var fuld af regn, mens søndagen startede våd og tørrede op, så de 44.440 tilskuere fik lidt at varme sig på.

Andreas Bakkerud Photo: JJ Media
Andreas Bakkerud

Endnu engang var Mattias Ekström i finalen, men han fik tekniske problemer i finalen, så han blot sluttede på 6. pladsen. Men da Petter Solberg ikke var i finalen, blev skaden ikke så stor for Ekström og han kunne holde hans norske konkurrent 5 point bag sig i mesterskabet.

De 2 kørere ligger stadig suverænt i front i mesterskabet, men Bakkerud har med denne sejr samt sejren på hjemmebanen i Hell virkelig hentet ind på de 2 førende.

Næste gang at FIA World Rallycross Championship er på banen er 5-7. August i Trois Riviers i Quebec i Canada.