DS Virgin Racing starter sæson 3 med Bird og López

DS Virgin Racing annoncerede torsdag Sam Bird og den dobbelte FIA WTCC Verdensmester José María López som kørere for holdet til 2016-17 FIA Formel E sæsonen.

DS Virgin Racing teamchefen Alex Tai føler sig sikker på at det nye makkerpar kan kæmpe med om mesterskabet i den kommende sæson. “José har allerede bevist sig selv som verdensmester, på det allerhøjeste niveau, og har vist god fart og stabilitet i alle de forskellige motorsportsklasser han har deltaget i. Jeg er helt sikker på at han kan tage den succes med i Formel E. Han bliver holdkammerat med Sam, som over de seneste 2 år gang på gang har bevist at han er en af de hurtigste og bedste kørere på gridden. Jeg er helt sikker på at kombinationen af Sam, José og vores team bliver en succesfuld kombination, i en serie som kræver meget af køreren, stabilitet og hårdt arbejde. Yderligere passer deres sportslige mål også perfekt til mine mål i sporten”, udtaler han.

Efter en stærk sæson 2, hvor Bird sluttede 4’er i kørernes mesterskab med 88 point, starter han altså igen for det engelske team. “Vi viste konstant fart i 2. halvdel af sæsonen, og hvis vi kan konvertere det til flere løbssejre, så burde vi have en mulighed for at kunne kæmpe med om mesterskabet i næste sæson. Jeg følger mig virkelig hjemme hos holdet, og jeg glæder mig til at komme igang med 3. sæson og se hvad den har i vente”, sagde den 29 årige kører.

DS Virgin Racing driver Sam Bird Photo: Spacesuit Media/ Shivraj Gohil
Sam Bird thinks that DS Virgin Racing will be a Championship contender in third Formula E season
Photo: Spacesuit Media/ Shivraj Gohil

José María López, som erstatter Jean-Éric Vergne, skifter over fra FIA WTCC, hvor han i øjeblikket fører mesterskabet. “Det her er meget spændende for mig. Jeg har allerede haft et fantastisk samarbejde med DS Performance team på bilen til sæson 3, og jeg er sikker på at vi kan opnå noget stort sammen i sæson 3”, udtaler den 33 årige kører.

López har allerede vundet FIA WTCC verdensmesterskabet 2 gange. Før han startede i standardvogne, have ‘Pechito’, som han er kendt som blandt venner, en succesfuld formel karriere, som vinder af Formel Renault Italien mesterskabet i 2002, og Formel Eurocup FR V6 titlen i 2003. Han var testkører i Formel 1 i 2006.

Relaterede nyheder