Harry Tincknell forlænger med Ford

Harry Tincknell forlænger med Ford Chip Ganassi Racing UK.

Englænderen har siden sæsonstart været en del af Ford GT #67, og var med til at tage teamets første podieplads i FIA WEC for 2 måneder siden på Spa Francorchamps, men var uheldig at blive dårligst placerede Ford ved 24 timers løbet på Le Mans, efter at bilen fik problemer med gearkassen allerede inden at starten gik.

Oprindeligt sluttede kontrakten efter Le Mans løbet, men den er nu blevet forlænget til at løbe sæsonen ud.

Harry Tincknell Photo: JJ Media
Harry Tincknell
Photo: JJ Media

Ford Chip Ganassi Racing UK fører pt mesterskabet for kørere med nummer 66 med Olivier Pla, Billy Johnson og Stefan Mücke, men #67 ligger også godt til med en aktuel 6. plads, med Tincknell og holdkammeraterne Marino Franchitti og Andy Priaulx bag rattet.

WEC programmet med Ford er dog ikke det eneste arbejde for Tincknell i år. Han fortsætter også hos G-Drive Racing i nummer 38 i ELMS serien, hvor han pt fører LMP2 klassen sammen med Simon Dolan og Giedo Van Der Garde. Her skal teamet allerede i aktion igen næste weekend på Red Bull Ring.

Relaterede nyheder