Jungle Boy vender tilbage

Når 6 timers løbet på Nürburgring bliver kørt om 2 uger, vender et velkendt ansigt tilbage til FIA WEC.

Antonio Pizzonia, også kaldet Jungleboy, skal nemlig køre for Manor Racing i bil nummer 44 sammen med Tor Graves og James Jakes.

Will Stevens har ellers kørt sæsonens 2 første løb for holdet, inden at han kørte Le Mans for G-Drive Racing, da Roberto Merhi fra #45 overtog hans sæde. Meldingerne har ellers hele tiden været at han skulle vende tilbage til Manor sædet igen efter Le Mans, så det er noget af en overraskelse at Pizzonia’s navn nu står ud for den røde og hvide  Oreca 05 Nissan LMP2 racer.

Manor Racing har indtil videre ikke kommet med nogen forklaring på hvorfor, men Pizzonia’s dukkede bare pludselig op på startlisten fra FIA WEC organisationen igår.

Manor Racing Oreca 05 Nissan #44 Photo: JJ Media
Manor Racing Oreca 05 Nissan #44
Photo: JJ Media

Antonio Pizzonia kørte Formel 1 gennem flere sæsoner. Først for Jaguar i 2003, hvor han dog blev fyret midt på sæsonen. Dernæst nogle løb som reservekører hos Williams BMW i både 2004 og 2005. Efterfølgende har han haft starter i både Indycar, Champcar og GP2 samt diverse andre serier. I 2013 havde han 2 starter for Delta-ADR i FIA WEC i LMP2 klassen, inden at det samarbejde ophørte.

Will Stevens scorede mange point med en 2. plads i LMP2 på Le Mans, og ligger derfor rigtig godt til i mesterskabet. Men pt står han altså helt uden nogen bil at køre i. Hans Le Mans sæde hos G-Drive Racing er blevet fyldt af Alex Brundle, som efter planen skal køre resten af sæsonen. Men ingen tvivl om at Stevens har travlt med at gå og banke på døre hos de andre LMP2 hold, for at komme tilbage i en bil, så den aktuelle 6. plads i mesterskabet kan forbedres.

Manor Racing #44 har indtil videre i år blot scoret 4 point, så derfor ville Stevens også være eneste mand i den bil, som kunne tage en evt. mesterskabsmedalje, når sæsonen er omme.

Selvom alle kørerne i Manor Racing #45 var spredt for alle vinde på Le Mans, udgik deres respektive biler, så de stadig har samme pointantal, på en for dem skuffende 10. plads i mesterskabet.

Vi må vente og se hvad fremtiden bringer for Will Stevens, og om hans navn pludselig dukker op i en anden bil, i løbet af de næste par uger.

Relaterede nyheder