Benoit Treluyer må holde pause pga rygskade

Benoit Treluyer kommer ikke til start, når FIA WEC kører 4. afdeling på Nürburgring om 2 uger.

Franskmanden som er en del af Audi Sport Team Joest #7, har under træning på en mountainbike været uheldig at styrte og få en mindre skade på ryggen. Det er ikke noget der kræver en operation, men blot hvile, og derved kan han ikke deltage i næste afdeling.

Audikøreren indtager aktuelt 4. pladsen i VM sammen med Andre Lotterer og Marcel Fässler, efter en meget problemfyldt forårssæson for bilen. De vandt åbningsløbet på Silverstone men blev efterfølgende diskvalificeret på grund af for meget slid på bunden af bilen.

Audi Sport Team Joest #7 Photo: JJ Media
Audi Sport Team Joest #7
Photo: JJ Media

Derfor er det første gang siden kørerkombinationen blev sammensat ved sæsonstart 2010, at de ikke kører sammen i en Audi LMP1 bil. De 3 kørere vandt 24 timers løbet på Le Mans i 2011, 2012 samt 2014 + de blev de første Verdensmestre i FIA WEC i 2012.

Audi Sport Team Joest har meldt at han ikke bliver erstattet i bilen, men Lotterer og Fässler kører løbet alene, og de nævner heller ikke noget omkring resten af sæsonen.

Vi håber at Treluyer hurtigt bliver helt frisk igen, og snart er tilbage i bilen.

Relaterede nyheder