Design Mahindras bil til sæson 3

Går du med en designer i maven, så har du muligheden for at få dit design på Mahindra Racing’s bil i sæson 3 i Formel E mesterskabet.

Teamet har udskrevet en konkurrence, som løber indtil den 10. august, hvor vinderen får mulighed for at besøge Pininfarina designstudierne i Torino i Italien.

Prisen inkluderer et returbillet på Economy Class samt 1 overnatning.

Photo: Mahindra Racing
Photo: Mahindra Racing

Det Indiske team har været med i Formel E siden serien startede efteråret 2014. I den første sæson var det med Karun Chandhok og Bruno Senna som kørere, mens Nick Heidfeld erstattede Chandhok i sæson 2. Teamet opnåede deres første podieplacering med Heidfeld ved åbningsløbet i Kina i sæson 2, og sluttede på en 5. plads i konstruktørernes mesterskab.

Teamet har endnu ikke offentliggjort kørerne til sæson 3, så det afventer vi med spænding.

Mahindra Group er en kæmpe organisation, som er til stede i over 100 lande verden rundt. De er både i rumindustrien, energiproduktion, landbrugsmaskiner, militært udstyr samt bilproduktion, hvor de har deres eget bilmærke, hvor de bl.a. også producerer en elbil. I december 2015 købte de Italienske Pininfarina, så det er her at sammenhængen mellem de 2 firmaer opstår. Blandt andre kendte mærker ejet af Mahindra, er også SsangYong Motor, som de købte i 2011.

Man kan læse mere om konkurrencen på teamets Facebookside, som findes her:

https://www.facebook.com/MahindraRacing/

Relaterede nyheder