António Félix da Costa ny kører for MS Amlin Andretti

Portugiseren António Félix da Costa bliver chauffør på #28 MS Amlin Andretti bilen i sæson 3 i Formel E.

Samarbejdet mellem Félix da Costa og det internationale forsikringsselskab MS Amlin er blevet genoptaget. “Vi er meget tilfredse med at have António tilbage på vores hold. Han var viste sig at være fan favorit og høstede også en sejr i sæson 1. Vi er meget begejstrede for at have ham tilbage i MS Amlin farver,” udtalte MS Amlin chefen Charles Philipps.

Félix da Costa tog hans første sejr i Formel E i Buenos Aires i den første Formel E sæson, tilbage i januar 2015. Han sluttede 8’er i kørernes mesterskab ved afslutningen af 2014/2015 sæsonen, og på trods af en meget svær sæson 2015/2016, sluttede han stadig på en generel 13. plads.

“Jeg har altid synes godt om den Amerikanske måde at køre ræs på, og hvordan de forholder sig til sport generelt. Jeg er en stor fan af IndyCar og for mig har Andretti Autospot altid været et ikonisk team. Så det betyder rigtig meget for mig at blive en del af dette fantastiske team og famile”, forklarede Félix da Costa.

Photo: MS Amlin Andretti
Photo: MS Amlin Andretti

Den 24 årige kører har allerede kørt de første omgange med Andretti Technologies i TE Connectivity ATEC-002 Formula E test bilen og tilføjede herefter – “Jeg er SÅ klar til af komme igang med sæsonen.”

Félix da Costa bliver holdkammerat med Hollænderen Robin Frijns i 2 bils teamet for Andretti. Sæson tre af FIA Formula E Championship starter den 9. oktober på gaderne i Hong Kong.

Relaterede nyheder