Jaguar Racing annoncerer Adam Carroll og Mitch Evans

Jaguar lancerede teamets officielle navn, titelsponsor, kører lineup og bilens design i Jaguars Collections Centre torsdag.

Panasonic Jaguar Racing præsenterede bilen til sæson tre, ved navnet “I-TYPE 1”, samt kører lineup med Adam Carroll og Mitch Evans. Ho-Pin Tung er den officielle reservekører.

Caroll medbringer masser af erfaring til Jaguar, med en baggrund i gokart, via F3, GP2, A1GP, Indycar og senest WEC. “Du skal bare kigge på hvilke andre navne der kører med i serien, for at se hvor tæt og interessant at dette mesterskab er. At køre for Jaguar er en drøm som bliver til virkelighed,” siger den 33 årige kører.

Det unge talent Evans har adskillige gokart og formel titler på hans CV, inklusiv 2012 GP3 mesterskabet. “Formel E er et rigtig fedt mesterskab for kører, som leverer noget af det tætteste ræs i verden. Alle kørere vil fortælle dig hvor svært at det er at køre på grænsen i en Formel E bil, og lige finde den allersidste tiendedel, og jeg ser meget frem til den kommende sæson,” slutte Newzealænderen.

Panasonic Jaguar Racing drivers Adam Carroll (left) and Mitch Evans Photo: Panasonic Jaguar Racing
Panasonic Jaguar Racing drivers Adam Carroll (left) and Mitch Evans Photo: Panasonic Jaguar Racing

Reservekøreren Tung har erfaring med fra F3, A1GP, GP2, WEC, Indycar og Formel testkørsel, og udover det, også kørt 3 løb i den første sæson i FIA Formel E mesterskabet. “Jeg har selv erfaring med at køre i denne serie og har set hvor effektivt at serien leverer en god platform for næste generations teknologi, og gør det i bymidten som er tæt på alle fans, hele verden rundt. Jeg ser frem til at bidrage til fremtidens elektriske udvikling og til Jaguar’s imponerende racerhistorie,” sagde Kineseren.

Panasonic Jaguar Racing har gennemført 21 dages test forud for sæsonen, inklusiv 2 officielle Formel E testdage, som sluttede på Donington Park i onsdags i denne uge. Panasonic Jaguar Racing team chef James Barclay tilføjede: “Vi ved at det ikke blive nogen let opgave, da det er nogle hårde modstandere at vi er oppe imod – vores konkurrenter har 2 års forspring. Så vi vil holde forventningerne i ro i den første sæson. Vi er her for at vinde, men vi vil også gerne udvikle teknologi.”

Relaterede nyheder