ORECA skifter bremseleverandør

ORECA har valgt at skifte bremseleverandør på deres ORECA 05 LMP2 biler som deltager i både FIA WEC samt ELMS, samt på Rebellion R-One i LMP1, som også er bygget af ORECA.

Sæsonen igennem har vi set flere seriøse bremsesvigt. Ofte gik det ud over Manor Racing #44, men efter at Rebellion og Signatech Alpine oplevede problemer på Le Mans og G-Drive Racing fik problemer i Mexico, har den franske konstruktør taget valget at skifte væk fra Brembo, som ellers har været fast leverandør af bremser for dem gennem mange sæsoner.

Manor Racing Photo: JJ Media
Manor Racing
Photo: JJ Media

Valget er i stedet faldt på AP Racing som nu skal levere bremserne til alle ORECA byggede LMP biler resten af 2016. Oprindeligt har ORECA også planlagt at bruge Brembo til deres 2017 LMP2 bil ved navnet ORECA 07, men om dette valg er ændret, vides endnu ikke.

De nye bremser kommer første gang i brug ved denne weekends FIA WEC løb i Austin.

Relaterede nyheder