Mahindra Racing er klar til sæsonstart

Mahindra Racing er klar til Sæson 3 i FIA Formula E Championship den kommende weekend.

Nick Heidfeld og Felix Rosenqvist er de 2 kørere hos holdet, hvor Heidfeld er den erfarende, og starter den 2. sæson for Mahindra. Rosenqvist er helt ny i både teamet og Formel E, så han har meget at han skal lære denne sæson.

Teamet har allerede kørt 4100km med den nye M3Electro, hvor 2200km blev kørt ved privattest i Spanien igennem juli måned på 15 dage, blev de resterende 1900km kørt i forbindelse med Formel E’s seks officielle testdage på Donington Park.

Sæsonstarten kommer til at ske i Hong Kong, som er en helt ny afdeling på Formel E kalenderen. Som alle de andre løb på kalenderen, er det et byløb, hvor nogle gader bliver spærret af, hvorefter en bane bliver opbygget med betonklodser og sikkerhedshegn.

Felix Rosenqvist Mahindra Racing Photo: 2016 Photographer / Spacesuit.
Felix Rosenqvist
Mahindra Racing
Photo: 2016 Photographer / Spacesuit.

Hong Kong banen kommer også til at bestå af den længste langside som der hidtil er set i Formel E mesterskabet. Hele 555 meter er en del af den 1,86km lange bane.

Bilen bliver også lettere da minimumsvægten i mesterskabet er blevet reduceret til 880kg, mens der også er kommet en ny frontvinge på bilen, og derudover må bilerne også regenerere 50% mere strøm under nedbremsningerne.

Løbet køres søndag morgen klokken 3.00 dansk tid.

Relaterede nyheder