Essen Motor Show: Passion for biler, helt tæt på

500 udstillere relateret til alle former for gadebiler, tuning, motorsport samt klassiske biler vil være repræsenteret i Messe Essen i Tyskland fra 26. november til 4. december, når det kendte “Essen Motor Show” åbner portene for alle interesserede.

Programmet fra udstillerne lover nytænkning samt præmierer fra Abarth, BMW, Ford, Peugeot, Porsche Motorsport, Renault Sport Deutschland og Skoda til denne messe. The Tyske motorsports organisation og sponsor af messen, ADAC, vil også præsentere deres motorsportsprogram i Essen.

Alle, bilelskere af både nye og gamle biler, vil få masser af inspiration på festivalen.: Fra James Bond’s berømte Aston Martin DB5, videre over klassiske biler, DTM, hot rods og motorcykler samt tuning – Essen Motor Show har alt.

From Belgium directly to the stage at Essen Motor Show – the Nissan GT-R of Jean-Marie de Roover. Photo: Rainer Schimm/©MESSE ESSEN GmbH
Fra Belgien direkte til scenen på Essen Motor Show – Nissan GT-R fra Jean-Marie de Roover. Photo: Rainer Schimm/©MESSE ESSEN GmbH

70 år med Ferrari og 40 år med VW Golf GTI

Denne gang bliver Ferrari’s kommende 70 års fødselsdag hyldet med et specielt show i Hal 3 med 15 sportsvogne, Formel 1 biler og en masse andre biler fra det kendte mærke fra Maranello. Spektret vil gå hele vejen fra Alfa Romeo 8C 1750 fra 1931 til de nuværende Ferrari modeller. Andre klassiske biler fra Den Springende Hingst venter på de besøgende under titlen, “Jubilee Preview: 70 Years of Ferrari History + Motorsports from 1947 to 2017” i den Salonen for Klassiske og Prestige biler hos S.I.H.A. i Hal 1.

Dette år fejrer VW også et jubilæum med deres Golf GTI – i 40 år har denne ikoniske bil blandt kompakte sportsvogne vakt glæde hos dens elskere. Essen Motor Show vil udnytte den mulighed til at give denne klassiske model sin helt egen udstilling.

Ydermere kommer der også et show hvor man kan komme og opleve biler køre, helt tæt på. I DMAX Motorsports Arena, kommer der til at være liveshows med bl.a. drift ture for fans.

Racing24-7.net vil også være til stede på messen på pressedagen den 25. november, og komme med opdateringer om alt det nye på vores Facebook side samt de normale reporter her på hjemmesiden.

Relaterede nyheder