Edoardo Mortara skifter til Mercedes AMG

Rygterne har svirret længe, men nu er det officielt – Edoardo Mortara skifter til Mercedes AMG i DTM til 2017.

Den nu tidligere Audi Sport kører kæmpede om DTM mesterskabet 2016 helt indtil sidste omgang, men blev i sidste omgang slået af Marco Wittmann fra BMW.

Mortara har ikke været tilfreds med Audi’s opbakning gennem sæsonen. Bl.a. så vi at han måtte opgive et podieplads til Jamie Green på Nürburgring, hvor der kom teamordre kort tid før afslutningen af løbet.

Edoardo Mortara - Audi or Mercedes 2017? Photo: JJ Media
Edoardo Mortara – fra Audi til Mercedes 2017
Photo: JJ Media

Mercedes AMG chefen for DTM, Ulrich Fritz, udtaler:

“Vi er glade for endelig at kunne annoncere Edoardo Mortara som kører for teamet i 2017. Edo og teamet kom til enighed for et godt stykke tid siden, men i respekt for Audi Sport valgte vi at holde offentliggørelsen omkring kontrakten med deres titelkandidat tilbage indtil nu. Edoardo Mortara passer perfekt ind i teamet. Han er ikke blot en erfaren racerkører, men har også en god karakter. Vi glæder os til et succesfuldt samarbejde med ham.”

Vi har endnu til gode at høre præcis hvilket af holdene at han skal køre for, samt hvornår at han skal teste bilen for første gang.

Relaterede nyheder