Jaguar er sulten efter løb nummer 2

Fra sveddyppende Hong Kong til labyrinten i Marrakesh – Panasonic Jaguar Racing og Formel E får deres første start på det Afrikanske kontinent den 12. november 2016.

Jaguar fik et fint comback til motorsport i oktober, og håber på at kunne bruge erfaring som kom på kontoen ved Hong Kong ePrix, til dette 2. løb i serien. Britten Adam Carroll sluttede 12’er i et hektisk løb, afbrudt af Safety Car, mens Newzealænderen Mitch Evans blev nød til at udgå med tekniske problemer.

Da Jaguar stadig er nye, gælder det om at samle erfaring som Teamchef James Barclay forklarer: “At køre med bilerne under løbet var nogle meget vigtige erfaringer fra et udviklings synspunkt, da al erfaring er vigtig erfaring på dette tidspunkt i udviklingen af bilen.”

The first race left Jaguar with a lot of data to analyse which has been incredibly helpful for their engineers. Photo: Mitch Evans in action at Hong Kong, by Panasonic Jaguar Racing
Det første løb gav en masse data til Jaguar teamet, som er blevet analyseret, og viste sig meget nyttige for teamet inginørere. Photo: Mitch Evans, Hong Kong, by Panasonic Jaguar Racing

“Efter vi fløj tilbage til UK, har vi kørt simulering for at forberede os bedst muligt til Marrakesh, og begge kørere har været på fitness træning for at forberede dem bedst muligt på det var vejr vi forventer at Marrakesh ePrix vil levere, ” fortsatte han.

Caroll tilføjede: “Al den tid man kan bruge sammen med et nyt team er vigtig, så vi kender hinanden bedre, når der kommer stress på, som et racerteam helt sikkert bliver udsat for.”

Udover at gro bedre og bedre sammen som team, har teamet også udviklet på deres elektriske I-TYPE racerbil. “Som altid, når du har en ny bil, bliver det nød til at prøve og justere mange ting, for at lære bilen at kende. Jeg har arbejdet hårdt med teamet for at tilpasse min kørestil, så vi kan spare mest muligt energi, ” forklarede Evans.

Om 5 dage fra nu, er gaderne i Marrakesh i Marokko, klar til første fri træning klokken 9.00 på lørdag.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder