Mahindra går efter at gentage podie

Mahindra Racing gør klar til den udfordrende højfarts bane i Marrakesh, hvor teamet gået efter at slutte på podiet igen.

Mahindra Racing’s tyske kører Nick Heidfeld vandt 7 pladser gennem løbet i Hong Kong, og sluttede på 3. position. Men den 39 årige tysker sagde at det var for tidligt at sætte forventningerne alt for højt. “Vi havde en god weekend i Hong Kong til åbningsløbet, og det bliver meget spændende at se hvordan at resten af sæsonen går, for det er stadig meget tidligt i sæsonen.”

Selvom Circuit International Automobile Moulay El Hassan er en delvis permanent bane, “så er der stadig rigtig mange mure rundt om banen, så der er stor risiko for en Full Course Yellow eller en Safety Car. Alle kørere får en stor opgave med at spare på energien, og på grund af banelayoutet, skal der køres rigtig meget på frihjul, og genanvendelse. Det er også min første gang i Afrika, så det er noget at jeg ser frem til, ” sagde Heidfeld.

Mahindra is aiming for another podium finish in Marrakesh Photo: LAT Photographic / Formula E via Getty Images
Mahindra går efter endnu en topplacering
Photo: LAT Photographic / Formula E via Getty Images

På trods af at han satte en ny banerekord i Hong Kong, gik det første Formel E løb for Svenske Felix Rosenqvist ikke helt efter planen. Derfor ser den 25 årige frem til en helt ny ud fordring på det afrikanske kontinent denne weekend. ” Det er en meget anderledes bane end Hong Kong. Den har mange chikaner og langsider, så det kræver en anden kørestil og anderledes rytme.”

“Målet for dette løb er at bygge videre på det vi opnåede i Hong Kong. Farten var rigtig god, og jeg vil gerne fortsætte dette trend. Vi ved at vi har en god pakke, og jeg vil gerne opnå det maksimale potentiale i bilen hurtigst muligt, selvom jeg stadig lærer mere og mere for hver gang at jeg er i bilen, ” forklarede Rosenqvist.

Det første Marrakesh ePrix er 2. afdeling af 2016-17 FIA Formula E Championship, og køres denne lørdag.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder