Marrakesh med stor betydning for DS Virgin Racing

Efter begge biler kvalificerede sig på 2. startrække i Hong Kong, endte DS Virgin Racing alligevel uden pointene, og er derfor meget målsatte på at vise deres reele potentiale i Marrakesh.

DS Virgin Racing’s José María López er en erfaren Marrakesh kører. “Jeg har kørt og vundet her 3 gange før med WTCC,” forklarede han. I simulatoren viser beregningen at topfarten bliver 210 km/t – det er hurtigere end WTCC’s 205 km/t.

Sam Bird's aim is to score points at the Marrakesh ePrix Photo: SpaceSuit Media/ Shivraj Gohil
Sam Bird’s mål er at score point i Marrakesh ePrix
Photo: SpaceSuit Media/ Shivraj Gohil

Endnu en garant for action er banens karakteristik. “Den er lidt smal. Men på den anden side, så fylder en Formel E bil mindre end en WTCC bil, så det bliver forhåbentlig en god kamp,” tilføjede López. Teamet Marokkanske erfaring kommer ikke kun fra køreren. Ingeniørerne har også erfaring og sejre fra banen i Marrakesh og er sikre på at det vil give DS Virgin Racing en fordel.

Den største udfordring for Marrakesh bliver energibesparelse – noget som Sam Bird viste at han er mester i ved åbningsløbet i Hong Kong, hvor han kørte længere end alle andre, inden at han skiftede bil. ” Lad os få nogle point på kontoen,” udtaler Bird 3 dage inden løbet køres.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder