ADAC Stiftung Sport præsenterer Sponsorship Programm medlemmer

Den fortrinsvis gule stand hos ADAC i hal 3 ved Essen Motor Show var et mødested for motorspors entusiaster. Udover det, annoncerede ADAC deres motorsportsprogram for 2017.

ADAC Stiftung Sport vil støtte 33 unge motorsportstalender i 10 forskellige dicipliner næste år: gokart, formel bil, standardvogne, GT biler, Rally, Motorcykler, Motocross, Trial, Speedway og motorbåd. 11 nye atleter overbeviste juryen, og støder nu til de andre 22 sponsorerede atleter.

Talenter får ikke kun økonomisk støtte, men også diverse seminarer og træning. Støtten inkluderer forskellige events såsom en professionel tilgang til medierne, fitness træning, mental træning, kost og ernæring, teknisk indsigt samt fremtidsorienteret karriere planlægning.

The 33 Sponsorship Programm members of ADAC Stiftung Sport Photo: Annika Göcke
De 33 sponsorerede kørere i ADAC Stiftung Sport
Foto: Annika Göcke

Siden 1999 har hjertet i denne organisation været deres ledelse, som har været opmærksom at talenterne blev promoveret individuelt i motorsport. Ledelsen består af tidligere rallykører og nuværende ADAC Sport præsident Hermann Tomczyk, dobbelt Rally Verdensmester Isolde Holderied, tidligere F1 og DTM kører Ralf Schumacher, samt Hans-Joachim Stuck og de industrielle konsulenter Dieter Seibert. Dr. Erhard Oehm og Rupert Mayer.

„ADAC Stiftung Sport har etableret sig selv som et springbræt for talentfulde motorsportskørere. Vi vil gerne støtte den næste generation af unge talenter, og ser frem mod endnu en spændende motorsportssæson næste år,“ sagde Dr. Oehm.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder