Stabilitet hos BMW i DTM 2017

BMW har valgt at satse på stabilitet i deres kørerlineup til DTM 2017.

Som tidligere nævnt her på Racing24-7.net skærer alle DTM konstruktørerne ned på antallet af biler, så de blot stiller med 6 biler hver.

Det gav det udslag at Martin Tomczyk og Antonio Felix Da Costa ikke længere har et DTM sæde, som det blev offentliggjort umiddelbart før DTM finalen på Hockenheim i oktober måned.

Derimod har de resterende 6 kørere fået genvalg, i en restruktureret sammensætning af deres teams. Kun 2 hold vil stå for hele BMW’s DTM program.

Munich (DE), 9th December 2016. BMW Motorsport Season Review,Marco Wittmann (DE), Timo Glock (DE), Stefan Reinhold (DE) Team Principal BMW Team RMG and Augusto Farfus (BR) DTM 2017.
Photo: BMW Motorsport

Timo Glock, Marco Wittmann og Augusto Farfus skal køre for BMW Team RMG mens Maxime Martin, Tom Blomqvist og Bruno Spengler skal køre på BMW Team RBM.

BMW starter som forsvarende DTM mestre, da Marco Wittmann kørte kørertitlen i hus. De missede dog både team- og konstruktørtitlerne, så det er målet at få alle 3 titler i hus i 2017.

Munich (DE), 9th December 2016. BMW Motorsport Season Review, Maxime Martin (BE), Tom Blomqvist (GB), Bart Mampaey (DE) Team Principal BMW RBM and Bruno Spengler (CA) DTM 2017.
Photo: BMW Motorsport

De 6 kørere kommer til at køre en helt ny version af BMW M4 DTM, som teamet allerede testede tidligere på måneden på Jerez banen.

Martin Tomczyk og Antonio Felix Da Costa skal sammen med Alexander Sims stå for udviklingen af BMW’s FIA WEC racerbil, som de vil offentliggøre flere detaljer om på et senere tidspunkt. Så de er stadig en del af BMW familien. Derudover deltager Tomczyk og Sims også i IMSA for BMW i GT kategorien.

DTM sæsonstarter 5.-7. maj på Hockenheim, men inden da er der flere officielle testkørsler – den næstkommende i slutningen af februar i Portimao.

Relaterede nyheder