Rebellion Racing offentliggør 4 ud af 6 FIA WEC kørere

Rebellion Racing har offentliggjort 4 ud af de 6 FIA WEC kørere, som kommer til start for teamet i 2017.

Det bliver Nico Prost, Mathias Beche, Nelson Piquet og Bruno Senna.

Prost starter hans 9. sæson for teamet mens Beche får hans 5. sæson for det Schweiziske/Engelske team. Nelson Piquet får hans første komplette sæson med teamet, efter at have kørt forårssæsonen i 2016. Her blev det til 2 LMP1 Privat sejre ud af 3 mulige. Heldet var ikke på deres side til Le Mans, hvor de desværre måtte udgå.

Bruno Senna er helt ny hos teamet, men langt fra ny i FIA WEC og Le Mans. I 2016 var han fast kører hos RGR Sport by Morand, men har også tidligere kørt fra bl.a. Aston Martin Racing og ORECA.

Dermed har teamet annonceret alle de professionelle kørere i bilen, og mangler nu blot at annoncere de 2 sølv kørere. Teamet stiller jo, efter mange sæsoner i LMP1, i 2017 sæsonen i LMP2 klassen, som påkræver at der skal være en kører af sølv-rang i bilen.

Bruno Senna
Photo: JJ Media

Der er dog gennem de seneste sæsoner set mange eksempler på sølvkøreren i nogle tilfælde er ligeså hurtige som guld eller plantinkørerne, da GP2 kørere også kan få en rangering af sølv. Så det bliver meget spændende om Rebellion Racing kommer med en ægte sølvkører eller en “falsk sølv” som mange betegner de professionelle kørere, som har været så heldige at få en rang af sølv.

Teamet siger derfor farvel til Alex Imperatori og Dominik Kraihamer, som vandt LMP1 privatmesterskabet for dem i 2016 sammen med Mathias Beche.

Rebellion Racing skal allerede i aktion ved 24 timers løbet på Daytona i slutning af januar. Her bliver det med en stjerne lineup med Neel Jani, Nick Heidfeld, Sebastien Buemi og Stephane Sarrazin. IMSA serien har nemlig ikke noget krav om sølvkørere i LMP2 bilerne, så derfor kan teamet tage denne fantastiske lineup med til sæsonåbningen i USA.

Relaterede nyheder