Verdensstjerner kommer til Racehall i morgen og onsdag

Racehall i Aarhus bliver fyldt med store og små verdensstjerner i morgen tirsdag samt onsdag.

Der afholdes Racehall Of Champions, hvilket traditionen tro samler racerkørere fra ind- og udland.

For at alle kan kæmpe lige, er der lavet 3 (4) forskellige vægtklasser, så der både er noget for de unge, profferne, samt dem der ikke har samme statur som Formel 1 kørere. Derudover køres der et Superkart Le Mans tirsdag aften, som er åbent for alle over 18 år og minimum 150 cm.

Eventen afvikles over 2 dage, hvor 100 kg klassen kører tirsdag mens 65 og 80 kg klasserne kører onsdag.

I 100 kg klassen er delt op i kørere over og under 35 år. Under 35 år er der 36 kørere tilmeldt mens der er 28 kørere over. Her ser vi bl.a. kørere som tidligere Europamester i Rally, Henrik Lundgaard, DTC mesteren Kasper H. Jensen, WEC mesteren Nicki Thiim, samt Nicolai Møller-Madsen der bl.a. har kørt Audi R8 LMS for Audi Sport Team Phoenix.

Racehall of Champions

Nogle af disse kørere er på banen igen onsdag i 80 kg klassen, suppleret op af bl.a. Formel Ford mester Daniel Lundgaard, og hans lillebror Christian Lundgaard, FDM Sport mesterskabs 3’er i 2016, Nicolaj Kandborg, og tidligere Nissan GT Acedemy deltager samt nuværende Formel Ford kører, Jesper Nyvang Pedersen. Her tæller feltet knapt 30 kørere.

I 65 kg klassen er der i skrivende stund små 20 tilmeldte, og her tæller feltet bl.a. Rasmus Vendelbo og Emma Weinreich.

Der er stadig ledige pladser i alle 4 klasser, så hvis man møder op eller tilmelder sig inde på Racehallofchampions.dk før kl. 8.00 på dagen, så skulle der stadig være mulighed for at deltage. Der er kun nogle få krav til vægt, alder og højde – men absolut intet krav om at du skal have kørt gokart eller være i besiddelse af en kart- eller racerlicens. Superkart Le Mans sæderne er desværre udsolgt.

For de interesserede skulle der også være mulighed for bare at kigge forbi banen som tilskuer, og se noget fedt racerløb mellem alle stjernerne.

Relaterede nyheder