Heinemeier Hansson og Canal nye kørere for Rebellion Racing

Rebellion Racing har idag offentliggjort deres endelige kørerlineup for 2017 sæsonen.

David Heinemeier Hansson støder til Mathias Beche og Nelson Piquet Jr. i Rebellion Racing’s nye ORECA 07 Gibson LMP2 bil med nummer 13 på siden, mens Julien Canal skal køre sammen med Nico Prost og Bruno Senna i #12.

Canal vandt GTE-Am mesterskabet i FIA WEC for Larbre Competition i 2012 og fulgte op med LMP2 mesterskabet i 2015 for G-Drive Racing, men kørte i 2016 for Greaves Motorsport i ELMS. Han har også den imponerende rekord at vinde Le Mans 3 år i streg, da han i 2010-2012 snuppede sejren i det prestigefulde løb for Larbre Competition.

David Heinemeier Hansson
Photo; JJ Media

Heinemeier Hansson starter sin 5. sæson i FIA WEC. Efter at have kørt diverse GT klasser, skiftede han i 2012 op i LMP2 i ALMS, hvor han sluttede 2’er i mesterskabet. Samme år fik han sin debut på Le Mans, hvor han ikke havde alt for meget held i sprøjten, men gennemførte dog stadig løbet. Men allerede året efter snuppede han både 2. pladsen i Le Mans løbet samt 2. pladsen i FIA WEC LMP2 mesterskabet.

Det blev fulgt op med en sæson hos Young Driver Aston Martin Racing, hvor han vandt både 24 timers løbet på Le Mans samt GTE-Am mesterskabet. I 2015 havde han en problemfyldt sæson med Extreme Speed Motorsport i FIA WEC i LMP2, inden at han hoppede i en Porsche GTE-Am racer i 2016. Her var han så tilbage i pokalkampen og snuppede en 3. plads på Le Mans samt en 2. plads i kørermesterskabet i WEC mesterskabet.

Nu har han altså mod på LMP2 igen, og med de 2 medkører, ser teamet ud til at blive rigtig giftig. For når alting spiller, kan David Heinemeier Hansson’s omgangstider ligge meget tæt på de professionelle.

Rebellion Racing 2017 pre-season testing
Photo: Rebellion Racing

Men bil nummer 12 med Prost, Senna og Canal skal man heller ikke kimse af. Så det kan meget vel blive en kamp mellem de 2 Rebellion Racing biler helt i toppen af LMP2.

Men det ved man først når konkurrenter bliver offentliggjort 2. februar, når FIA WEC og Le Mans deltagerlisterne bliver offentliggjorte.

Relaterede nyheder