Kristoffersson og Solberg er nye holdkammerater

Johan Kristoffersson og Petter Solberg starter et helt nyt samarbejde i FIA World Rallycross Championship.

VM 2’eren og 4’eren fra 2016 skal arbejde sammen i PSRX Teamet, som får støtte fra Volkswagen Sverige og derved skal køre med Volkswagen Polo RX. Mens Kristoffersson allerede har kørt lidt over 2 sæsoner i Polo modellen i WorldRX, bliver det en ny oplevelse for Solberg, som de seneste sæsoner har kørt med Citroen DS3 og Citroen Xsara modellerne.

Udover at det bliver Solberg’s PSRX Team som skal drive, får teamet også hjælp fra Volkswagen Motorsport i Hannover, som også skal yder teknisk støtte til teamet, som det hedder i pressemeddelsen.

Johan Kristoffersson
Photo: JJ Media

Petter Solberg udtalte: “Dette er en drøm. Med støtte fra Volkswagen Sverige og en fantastisk holdkammerat i form af Johan Kristoffersson, er alt muligt. Fra starten går vi efter guldet i mesterskabet. Dette er min prioritet for 2017: At snuppe dette med mit PSRX Team og for Volkswagen Sverige.”

“Mit team har arbejdet så hårdt gennem mange år for at være i en position til at lave en aftale som denne, og nu er vi her, og det er helt fantastisk. Det er en drøm for mig. Vi har så meget potentiale nu, men vi har også en stor opgave foran os – men hvilken fantastisk fremtid at vi går i møde. Alt i verden er muligt og opnåeligt nu.”

Kristoffersen tilføjede: “Jeg er meget stolt af at være en del af dette ekstremt spændende projekt med Petter og Volkswagen Sverige – det er en drøm som går i opfyldelse. Sammen vil vi gøre alt, der står i vores magt for at opnå succes. Jeg går efter at udnytte denne enestående mulighed til fulde.”

Petter Solberg
Photo: JJ Media

Volkswagen Motorsports chef Sven Smeets opsummerede: “Vi ser frem til at arbejde sammen med Petter, Johan og Volkswagen Sverige i FIA World Rallycross Championship. Petter’s team og Volkswagen Sverige tager sig af driften af dette projekt. Dette stærke kombination indeholder alt hvad der skal til, for at være succesfulde.”

WorldRX sæsonen starter 1.-2. april i Barcelona.

Relaterede nyheder