Alex Lynn bliver DS Virgin Racing reserve and udviklingskører

Britten Alex Lynn har sikret sig en flerårig aftale som reserve og udviklingskører for DS Virgin Racing i Formel E.

For den 23 årige Lnn var DS Virgin Racing hans førstevalg: “Formel E er utvivlsomt det tætteste motorsport mesterskab i verden, med kørere af høj standard. Som kører vil jeg kæmpe med i en top serie, hvilket er årsagen til at jeg har forsøgt så intenst på at komme i Formel E.”

Alex Lynn stiger ind i Formel E som DS Virgin Racing reserve og udviklingskører.

Lynn medbringer stor erfaring og succes fra formelbiler, hvor han har vundet Formel Renault UK og GP3 titler samt flere GP2 løbs sejre og en Macau sejr, plus hans nyerhvervede sportsvognserfaring plus en kører som udviklingskører i Formel 1.

“Jeg er glad for at have fået fat i en kører af den kaliber og potentiale som Alex Lynn har. Det er et bevis for styrken i Formel E og det er en ære at Alsex har valgt DS Virgin Racing som hans team. Vi er spændte på at se hvad han kan i vores bil,” tilføjede DS Virgins chef Alex Tai.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder