KÜS Team75 Bernhard kommer med 2 Porsche racere

Det tyske KÜS Team75 Bernhard kommer til start med hele 2 Porsche 911 GT3 R racere i ADAC GT Masters i 2017.

Teamet, som er startet af Timo Bernhard i 2010, har allerede de 2 første kørere klar. Bil nummer 17 vil blive kørt af Michael Ammermüller og Mathieu Jaminet, mens kørerne i den anden bil vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Begge kørere har kørt Porsche gennem mange år, hvor de har været med helt i toppen af Porsche Mobil 1 Supercup.

Ammermüller havde en lovende formelbils karriere, og var under Red Bulls vinger i deres juniorprogram. På trods af sejre af GP2 og A1GP valgte Red Bull at droppe køreren, og i stedet begyndte han at kigge på de lukkede racerbiler fra Stuttgart. Flere gange har han hentet mesterskabspokaler i Porsche Mobil 1 Supercup, men har endnu ikke hentet nogen guldpokaler.

KÜS Team75 Bernhard in ADAC GT Masters 2016
Photo: JJ Media

Jaminet er en kører i Porsche Junior programmet, og han har allerede vist sit værd i det valg. Han sluttede 3’er i Porsche Mobil 1 Supercup i hans første sæson i 2016, men havde i forvejen allerede erfaring fra Porsche Carrera Cup Frankrig samt FFSA GT mesterskabet i Frankrig. Med hans fart, er han helt sikkert en kører som Porsche håber at kunne opnå endnu større resultater i fremtiden.

Team chef Klaus Graf, som også selv er tidligere Porsche kører udtaler: “At stille op med 2 Porsche 911 GT3R racere i ADAC GT Masters 2017 er det næste logiske skridt for KÜS Team75 Bernhard. Vi har den perfekte kørerkombination i Mathieu Jaminet og Michael Ammermüller. Michael har imponeret os med hans måde at arbejde på og hans professionalisme. Han har alt hvad vi forventer fra en racerkører. Mathieu er en rå diamant fra Porsche Academy. Hans opgradering til Young Professional status (i junior programmet, red) og hans succes i Porsche Cup løb beviser at han er det rigtige valg.”

ADAC GT Masters sæsonen starter sidste weekend i april på Oschersleben.

Relaterede nyheder