ByKOLLES opgraderer til 2017

Team ByKOLLES Racing kommer med store opgraderinger til 2017 sæsonen.

Det lille tyske privatteam har de seneste sæsoner deltaget i FIA WEC med CLMP1/01 modellen i LMP1, hvor de hidtil har dystet mod Rebellion Racing om privatmesterskabet.

I år er de dog indtil videre eneste private hold i LMP1, men de har stadig valgt at komme med store ændringer på bilen.

Aerodynamikken på bilen er blevet forbedret samtidig med at det er lykkedes at spare en masse vægt på bilen, da mange mekaniske dele på bilen også er helt nyudviklede.

Team ByKOLLES Racing
Photo: JJ Media

Den største nyhed er dog at teamet skifter væk fra AER motoren, og i stedet skal benytte Nissan Nismo VRX 30A Evo motoren. Det er samme type motor som Nissan brugte til deres LMP1 program i 2015. Motoren er en V6 3,0 liter turbo motor.

Derudover har teamet planer om at bygge og sælge flere CLMP1/01 til andre privathold fra og med 2018, som så skal kunne køre med flere forskellige motorer, alt efter hvad disse teams ønsker. ByKOLLES begynder at tage ordre ind på de nye biler allerede nu.

Kørersammensætningen til 2017 er endnu ikke offentliggjort, men vi kommer til at kende navnet på mindst en af kørerne, når FIA WEC deltagerlisten bliver offentliggjort om godt en uge.

Relaterede nyheder