Van Amersfoort Racing har de 2 første kørere på plads

Van Amersfoort Racing har de 2 første kørere på plads til ADAC Formel 4 mesterskabet 2017.

Felipe Drugovich og Louis Gachot starter begge 2 deres anden sæson i det tyske Formel 4 mesterskab, men det bliver deres første sæson for VAR teamet.

Frits Van Amersfoort, Louis Gachot, Jeroen de Jong
Photo: VAR Racing

Felipe Drugovich er en 16 årig Brasilianer, som viste gode takter i hans debutsæson. Han sluttede 4’er i Rookiemesterskabet og vandt flere løb i Rookieklassementet. I 2016 kørte han for Neuhauser Racing, så med skiftet til VAR teamet, som vandt kørermesterskabet i 2016, og kun gik glip af teammesterskabet med få point, har han alle forudsætninger for at kæmpe med helt i toppen af mesterskabet.

Felipe Drugovich, Neuhauser Racing 2016
Photo: JJ Media

Louis Gachot, søn af Bertrand Gachot, fik blot 1 point kørt hjem på kontoen i 2016, og var klart svageste mand hos US Racing, som drives af Ralf Schumacher og Gerhard Unger, hvor hans holdkammerater sluttede på henholdsvis 5. og 7. pladsen i mesterskabet. Traditionelt set har mange teams en opbygning der gør at der blot bliver satset på en eller to kørere, og det kan måske være årsagen til hans svage sæson, kombineret med at begge holdkammerater kørte deres 2. sæson i mesterskabet. Så 2017 skal blive det år hvor han slår til, hvis han skal have forhåbninger om at opnå ligeså stor status som hans far har, som tidligere Formel 1 kører samt vinder af 24 timers løbet på Le Mans.

ADAC Formel 4 sæsonen starter sidste weekend i april.

Relaterede nyheder