Premat og Reip nye Electric GT kørere

Alexandre Premat og Wolfgang Reip er de 16. og 17. kørere, som er klar til Electric GT Championship.

Den 34 årige Franskmand Premat har utrolig stor erfaring indenfor motorsport. Han voksede op med at køre gokart mod bl.a. Lewis Hamilton og Nico Rosberg, som han senere også slog i Formel 3 løbet i Macau. Han var med til at køre A1 GP titlen hjem til Frankrig i 2005/06 og var testkører for Spyker i Formel 1. Sidenhen blev han ansat hos Audi Sport, hvor han var med til at køre deres Le Mans prototyper, og senere DTM. I 2012 tog han til Australien, hvor han har kørt V8 Supercar samt andre løbsserier “down-under”.

Alexandre Premat and Wolfgang Reip.
Graphic: Electric GT Championship

Wolfgang Reip er en lidt utraditionel 30 årig Belgisk racerkører. I 2012 var han deltager i GT Academy, som var arrangeret af Nissan og PlayStation, hvor alle deltagerne blev udvalgt efter at have kvalificeret sig på via Gran Turismo spillet på PlayStation. Her vandt han konkurrencen blandt deltagere fra hele verden. Hans karriere tog for alvor fart som fabrikskører for Nissan. I 2014 var han med på Le Mans, hvor Nissan deltog med ZEOD RC bilen. Her kørte han som den første kører, en omgang på ren elektricitet. I 2015 var han med til at vinde 12 timers løbet Bathurst i en Nissan GT-R GT3 bil, mens han senere på sæsonen vandt Blancpain Endurance serien i Europa i samme bilmodel. Herefter fik han mildest talt en spand kold vand i hovedet, da Nissan fyrede næsten alle deres kørere. Heldigvis valgte Bentley at satse på ham i deres Blancpain program, hvor han kørte en flot 3. plads hjem i mesterskabet i 2016.

Så nu er blot 3 sæder ledige i Electric GT Championship – hvem mon får disse 3 sæder?

Relaterede nyheder