Ny teamchef til NextEV NIO Formula E Team

Starten på februar 2017 be udnyttet af NextEV NIO Formula E Teamet til at annoncere Gérry Hughes som deres nye teamchef.

Hughes startede hos teamet i December 2015 som chef løbs ingeniør. Han overtog titlen som midlertidig teamchef, efter Dr Martin Leachs dødsfald i november 2016. Nu overtager han rollen permanent. Udover denne rolle, bliver han også for chef for ydeevne i NIO’s program.

Før Formel E fik Hughes motorsportserfaring hos Caterham, Cosworth, LOLA, Super Aguri, Red Bull, Jordan og Jaguar i Formel 1, samt Indycar og touring cars.

Gérry Hughes ny teamchef for NextEV NIO Formula E Team
Photo: NextEV NIO Formula E Team

“At overtage rollen som chef i både Formel E teamet samt EP9 supercar programmet giver mig en masse nye udfordringer for mig, men det er udfordring som mig team og jeg ser frem tid. Jeg er extremt glad for at William Li og Lihong Qinhar givet mig denne mulighed og jeg vil fortsætte med at kæmpe hårdt for at begge programmer forbliver succeser fremover,” sagde Hughes.

Dr Martin Leach, medstifter af NextEV’s elektriske bil firma, døde i en alder af 59 efter at have kæmpet med en svær sygdom.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder