Jan Lammers vender tilbage til Le Mans

Jan Lammers vender tilbage til det rigtige Le Mans løb i 2017.

Sammen med Racing Team Nederland skal Le Mans vinderen fra 1988 for Jaguar, deltage i LMP2 klassen sammen med den tidligere Formel 1 kører Rubens Barrichello og samt den Hollandske købmand og hobbyracerkører Frits Van Eerd. Det er dog ikke kun 24 timers løbet på Le Mans at kørersammensætningen skal deltage i, men også hele European Le Mans Series.

Racing Team Nederland, LMP3 2016
Photo: JJ Media

Lammers og Eerd deltog i Road To Le Mans løbet inden den store løb i 2016. Her foregik det i en LMP3 bil, men sidste efterår købte teamet en helt ny Dallara P217 Gibson. Den har de allerede testet meget i, og bl.a. udført en Dunlop dæktest på Sebring, hvor Barrichello fik sine første kilometer sammen med teamet.

I skrivende stund er teamet på Paul Ricard banen for endnu en test, så de ser ud til at være godt forberedte på deres 2017 sæson.

De skal køre med startnummer 29 og skal kæmpe mod 12 andre LMP2 biler i ELMS serien og 24 andre biler ved 24 timers løbet på Le Mans.

Første officielle gang at teamet skal på banen mod alle konkurrenterne er 29. marts ved den officielle ELMS test på Monza.

 

Relaterede nyheder