Precote Herberth Motorsport klar med 2017 lineup

Precote Herberth Motorsport er klar med 50% ny lineup i deres ADAC GT Masters 2017 program.

Robert Renauer bliver siddende i bilen mens Sven Müller rykker ind i den i stedet for Martin Ragginger. Dermed må man sige at de virkelig rykker op blandt de allerbedste teams, selvom Ragginger nu heller ikke var nogen dårlig kører. I 2016 sluttede de på en 5. plads i kørernes mesterskab, og det håber de på at kunne forbedre i 2017.

Sven Müller er både forsvarende Porsche Mobil 1 Supercup og Porsche Carrera Cup Deutschland mester, hvor han knuste al konkurrence, og satte en tyk streg under hvem der pt er bedst i Porsche mærkeklasse ræs.

Teamet skal kæmpe mod mindst 33 andre racere i løbsserien som indtil videre indeholder i hvert fald 7 forskellige mærker af GT3 biler.

Photo: Precote Herberth Motorsport

Den hvide, røde og grå Porsche 911 GT3 har fået en opfriskning af 2016 designet, og er nu endnu nemmere at kende ude på banerne.

Precote Herberth Motorsport fik en rigtig god start på motorsportssæsonen 2017, da de for 3 uger siden vandt 24 timers løbet i Dubai. Det var med Robert og Alfred Renauer bag rattet, støttet af Brendon Hartley samt Daniel Allemann og Ralf Bohn.

ADAC GT Masters sæsonen starter sidste weekend i april på Oschersleben.

Relaterede nyheder