Timo Scheider bliver fuldtids Rallycross kører

Timo Scheider har offentliggjort at han nu satser på FIA World Rallycross Championship.

I 2017 skal han køre for MJP Racing Team Austria, det som tidligere var kendt som World RX Team Austria.

Den dobbelte DTM mester samt vinder af 24 timers løbet på Nürburgring har flirtet med Rallycross gennem de seneste år. De faktorer som nok gav ham det endegyldige skub i den retning, var da Audi Sport ikke forlængede hans DTM kontrakt, kombineret med en flot 4. plads ved sæsonafslutningen i Argentina i World RX for Scheider, har overbevist ham.

Janis Baumanis, World RX Team Austria 2016
Photo: JJ Media

Teamet, som deltager med Ford Fiesta racere, startede i World RX i 2015 med Manfred Stohl som 1. kører og skiftende 2. kørere. I 2016 var Janis Baumanis og Timur Timerzyanov faste kørere for teamet i World RX, hvor teamchef Max Pucher deltog i FIA European Rallycross Championship ved 3 afdelinger.

2. køreren i 2017 vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

Udover FIA World Rallycross Championship programmet for Timo Scheider, har han fortsat sit eget Team Timo Scheider ADAC Formel 4 hold, hvor han er med til at udvikle de unge kørere.

World RX sæsonen starter første weekend i april i Barcelona.

Relaterede nyheder