Nielsen, Scherer og Aberdein annonceret i ADAC F4

ADAC Formel 4 startgridden bliver ligeså langsomt fyldt op.

Nu er Nicklas Nielsen, Fabio Scherer og Jonathan Aberdein blevet annonceret.

De 2 førstnævnte skal køre for US Racing mens Aberdein skal køre for Team Motopark.

Den 18 årige Sydafrikaner Aberdein fortsætter for 2. sæson hos teamet, hvor han i sin debutsæson sluttede på 6. pladsen i Rookiemesterskabet og 14’er i det generelle mesterskab. 10 gange i løbet af sæsonen sluttede han i top 10, og ved Zandvoort weekenden opnåede han endda en flot 2. plads. Han er allerede i gang med at forberede sig i Formel 4 mesterskabet i UAE, som kører i vinterperioden. Målet for teamet er som minimum at gentage 2. pladsen i kørermesterskabet fra 2015, da Joel Eriksson kørte sølvmedaljen hjem sammen med teamet fra Oschersleben.

Nicklas Nielsen, Neuhauser Racing 2016
Photo: JJ Media

2 kørere som helt sikkert vil gøre alt for at forhindre dette er de 2 nye US Racing kørere.

Nicklas Nielsen kørte sin debutsæson for Neuhauser Racing hvor han vandt Rookiemesterskabet og var på det generelle podie hele 3 gange i løbet af sæsonen. Udover ADAC Formel 4 kørte han også Audi Sport TT Cup, hvor han tog en generel løbssejr samt sluttede 3’er i det generelle mesterskab. Valget er dog faldet på at blive i formel sporet, da Audi’s Le Mans program lukkede efter 2016, og det indtil da var den store drøm for den hurtigere 20 årige Dansker.

Fabio Scherer overraskede alle da han tog en sejr på Lausitzring, men det var også sæsonens helt store højdepunkt, hvor hans næstbedste resultat var en 10. plads samme weekend. Lidt bedre gik det i Rookiemesterskabet, hvor han scorede point i 20 ud af 24 løb. Det rakte til en 8. plads i Rookiemesterskabet for den 17 årige.

US Racing, som ejes af Gerhard Unger og Ralf Schumacher, sluttede 4’er i teammesterskabet i 2016 og leverede også 2 mand i top 7 af kørermesterskabet. Med den tidligere Schweiziske Karting Mester og den flerdobbelte WSK Mester, har US Racing på papiret en rigtig god kombination.

Relaterede nyheder