Filipe Albuquerque fortsætter i ELMS

Filipe Albuquerque fortsætter i European Le Mans Series i 2017.

Den hurtige Portugiser har de seneste 3 sæsoner kørt for JOTA Sport, men da dette team ikke længere vil deltage i ELMS, skulle han se sig om efter et nyt sæde.

Det har han fundet hos United Autosports, som i denne sæson indsætter en Ligier JS P217 Gibson, udover de 2 Ligier JS P3 LMP3 biler.

Albuquerque skal køre i bilen sammen med Will Owen og Hugo de Sadeleer. De 2 sidstnævte skal også køre Le Mans, mens 3. køreren bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Filipe Albuquerque
Photo: JJ Media

Albuquerque har kørt og vundet bunkevis af langdistanceløb, siden han 2010 har kørt lukkede GT biler eller åbne og lukkede sportsvogne. I 2011 blev han Audi Sport fabrikskører og havde siden da flere Le Mans starter med teamet fra Ingolstadt. I 2013 vandt han Daytona 24 timers løbet i GTD klassen, og i år var det lige ved og næsten, da han sluttede på den generelle 2. plads med Action Express teamet. Han har også deltaget i Blancpain Endurance Series samt bla. A1GP og Sebring 12 timer foruden ELMS og WEC. Han er forsvarende ELMS mester i LMP2 med JOTA Sport.

Den Europæiske Le Mans Serie starter med fællestest 28.-29. marts på Monza, inden sæsonstarten 14 dage senere på Silverstone.

Relaterede nyheder