Audi offentliggør kørersammensætninger i DTM

Audi Sport har tidligere annonceret hvilke 6 kørere at der skal køre i DTM 2017.

Nu er de klar med sammensætningen af de forskellige hold.

Det bliver 3 forskellige hold som skal stå for deres DTM indsats i år.

Mattias Ekström fortsætter hos Audi Sport Team Abt Sportsline mens han får Nico Müller som ny holdkammerat. Ekström (startnummer 5) skal fortsat have Red Bull på sin bil, mens Müller (51) bibeholder Playboy som sponsor på sin bil.

Loic Duval
Photo: JJ Media

Mike Rockenfeller (99) bliver hos Audi Sport Team Phoenix, hvor han endnu en gang skal have de gule og grønne Schaeffler farver på bilen. Ny holdkammerat bliver Loic Duval (77), som skal køre i en Castrol EDGE bemalet Audi RS 5 DTM.

Jamie Green (53) får endnu en sæson hos Audi Sport Team Rosberg, hvor han ligesom i 2016 skal køre med Hoffmann Group på siden af sin bil. Rene Rast (33) skal efter hans imponerende debut i DTM 2016 som afløser, kører 2017 med Auto Bild Motorsport på bilen.

Om godt en uge drager alle DTM holdene til Portimao i Portugal, for at køre sæsonens første test forud for sæsonstarten i maj.

Relaterede nyheder