CEFC Manor TRS Racing har 3 kørere klar

CEFC Manor TRS Racing har annonceret halvdelen af deres 2017 lineup.

Tor Graves, Roberto Gonzalez og Simon Trummer bliver 3 faste kørere hos teamet gennem 2017 sæsonen. Det er i hvert fald hvad teamet annoncerer nu.

Gennem 2016 sæsonen var der rigtig mange udskiftninger blandt kørerne. Der blev stort set ikke kørt 2 weekender i træk med den samme lineup i begge biler.

Tor Graves var en del af teamet 2016. Den 44 år gamle Thailandske kører har kørt et hav af racerløb og racerbiler gennem årene. Han havde holdt en lille pause fra sportsvognsløb, men i 2016 var han tilbage, for det meste af sæsonen. Han havde et par ubehagelige oplevelser i bilen, da teamet i flere tilfælde havde problemer med bremserne, hvilket skyldtes en fejl fra bremseleverandøreren, hvor han et par gange kom til et sving, og så pludselig ikke havde nogen bremsekraft på bilen. Heldigvis skete der ikke andet end materiel skade. Indtil videre melder teamet at han skal køre hele 2017 sæsonen.

CEFC Manor TRS Racing 2017
Graphics: Manor Racing

Roberto Gonzalez kørte 3 løb i FIA WEC i 2016. Først havde han en start fra Greaves Motorsport i hans hjemlandsløb i Mexico, inden at han kørte de 2 sidste afdelinger af sæsonen for Manor Racing. Roberto er bror til Ricardo Gonzalez, som var stifter af RGR Sport i FIA WEC sidste sæsonen.

Simon Trummer er helt ny hos Manor Racing. Efter 2 sæsoner hos ByKOLLES i LMP1, har han valgt at skrive under hos Manor Racing teamet. Indtil da havde han kørt et hav af forskellige formelbiler i bl.a. GP3 og GP2 samt Formel Renault 2,0. Den 27 årige Schweiziske racerkører har endnu sit helt store gennembrud til gode, og hans seneste store sejr ligger efterhånden en del år tilbage. Det har også en sammenhæng med de forskellige hold som han har kørt før, ikke altid har været blandt de hurtigste og bedste. Nu kommer han i samme materiel i mange andre, så det bliver meget spændende at følge ham gennem 2017 sæsonen.

Relaterede nyheder