G-Drive Racing er klar med 2 ELMS kørere

G-Drive Racing har annonceret 2 ud af 3 i deres kører lineup i European Le Mans Series.

Det bliver Dragonspeed teamet som skal holde bil nummer 22 kørende mekanisk, mens Memo Rojas og Ryo Hirakawa skal sidde bag rattet. Teamet skal også have en 3. mand med i bilen, og det bliver en kører med sølvrangering, men de er endnu ikke klar til at annoncere navnet.

G-Drive Racing ELMS 2017
Graphics: G-Drive Racing

Memo Rojas kørte sidste år for Greaves Motorsport i ELMS, men har tidligere også kørt Grand Am gennem mange sæsoner. Den 35 årige kører med Guld status i FIA kørerrangering, har TELMEX og telcel med som sponsorer, hvilket også fremgår ret tydeligt af bilen.

Hirakawa er med i Toyota’s juniorprogram, og ventes at skulle sidde i den 3. Toyota LMP1 racer på Le Mans i 2017. Gennem 2016 sæsonen kørte han ELMS hos TDS by Thiriet teamet. Han har vist imponerende fart, så alt afhængig af hvem at teamet får i bilen med som 3. kører, kan de blive en rigtig giftig kombination.

Relaterede nyheder