BOSS GP kører på vej til IndyCar

BOSS GP køreren Luis Michael Dorrbecker er på vej til Verizon IndyCar Series.

Den 24 årige Mexikaner, som også har relationer til Tyskland, skal teste for Schmidt Peterson Motorsport (SPM) den 1. marts på Sebring banen.

Dorrbecker vandt Auto GP mesterskabet i 2016, hvor han kørte dobbeltprogram, og sluttede på en samlet 2. plads i BOSS GP Formel mesterskabet med Team Torino Squadra Corse i en Lola B05/52 racer.

Indtil videre er det kunne denne ene test, men SPM satser på at kunne tilføje en 3. bil til deres allerede offentliggjorte 2-bils program. Og netop i denne 3. bil, kunne Dorrbecker komme til at optræde i et rigtigt løb.

Luis Michael Dorrbecker, BOSS GP 2016
Photo: JJ Media

Som så mange andre Mexikanske kørere er han sponsoreret af Telmex, og de kunne meget vel smide en god portion Peso efter et IndyCar sæde. Han startede karrieren i Mexico, hvor han vandt flere gokart mesterskaber i årene 2005-2007. Sidenhen har han kørt Skip Barber Southern Regional Series, hvor han sluttede 2’er i 2009, efterfulgt af sæsoner flere sæsoner i Europa, hvor han bl.a. har kørt Italiensk Formel Renault 2,0, Spansk Formel 3 og så senest Auto GP samt BOSS GP.

Det bliver interessant at føle ham på testdagen og forhåbentlig det efterfølgende sæde i Verizon IndyCar Series 2017

Relaterede nyheder