MS Amlin Andretti forlader Argentina uden point

MS Amlin Andretti arbejdede hårdt i Sydamerika men på trods af deres forsøg, forlod det Amerikanske hold Buenos Aires uden point.

“Jeg er meget skuffet med hvordan at weekenden er forløbet. Historisk set har Buenos Aires altid været en bane hvor vi har haft nogle gode løbsresultater – bare ikke i dag. Det er frustredende fordi at vi kom med en ret hurtig bil, men vi fik bare ikke noget ud af det,” sagde teamchef Roger Griffiths.

Og fortsatte: “Vi leverede ikke i kvalifikationen, som vi burde have gjort, og når du starter 13’er og 17’er, går du livet svært for dig selv. Vi fandt bare ikke nogen rytme under løbet. Men med positive briller, så kørte bilen problemfrit i løbet; så nogle af vores udvikling gennem vinteren fungerede som de skulle.”

Robin Frijns (venstre) og António Félix da Costa (højre) sluttede Buenos Aires ePrix uden point. Photo: LAT Photographic/ Formula E

António Félix da Costa tilstod også at det var en hård weekend. “Jeg havde set frem til dette løb, men i dag gjorde jeg altid svære for os med uheldet i FP1 – jeg beklager til MS Amlin Andretti teamet for det. Vi forsøgte at komme tilbage efter det, og så lavede jeg endnu en fejl i kvalifikationen plus vi havde nogle små problemer med batteriet. Problemerne bare kom oveni hinanden, og når alt køres på blot 1 dag, så er det svært at opbygge fortrolighed med bilen,” sagde Portugiseren, som sluttede løbet på 11. pladsen.

Holdkamemrat Robin Frijns krydsede målstregen i 14. position. “I løbet kunne jeg forsvare min position i starten og prøvede at holde fast i den og spare på så meget energi som muligt. Vi kunne bare ikke følge med kørerne omkring os, så det var et svært løb for os.”

Hele teamet skal nu arbejde hårdt over de næste uger for at blive klar til Mexico City i starten af april.

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder