Panasonic Jaguar Racing tog et skridt fremad

Formel E’s nyeste team, Panasonic Jaguar Racing, gjorde positive fremskridt ved deres Sydamerikanske debut i Argentina. Mitch Evans sikrede sig P7 på startgridden, hvilket var den første top 10 position for det Engelske team i blot deres 3. løb.

Evans’s løb havde knald på fra start til slut, da han kæmpede med Nico Prost (Renault e.dams) og Felix Rosenqvist (Mahindra Racing) igennem første sving, hvilket pressede Newzealænderen ned til P9. I første halvdel af løbet lykkedes det Jaguar I-TYPE køreren af vinde de to placeringer tilbage med fantastisk kørsel. Det endte dog med at Evans missede teamets debutpoint ved at slutte på 13. pladsen.

“Vi har taget et stort skridt fremad og det kan ses tydeligt på kvalifikationsresultatet. I løbet var jeg glad med vores fart og energi kontrollen gik efter planen. Jeg gik efter at forsvare min position i anden halvdel af løbet, men uheldigvis havde jeg problemer med strømforbruget og kunne ikke presse ligeså hårdt som før. Jeg tabte 4 pladser og endte udenfor pointene. Det var meget skuffende ikke at få vores første point med, men det skulle altså ikke være denne gang,” opsummerede Evans.

Mitch Evans sikrede det bedste kvalifikationsresultat for Panasonic Jaguar Racing denne sæson. Photo: Zak Mauger/LAT/Formula E

Holdkammerat Adam Carroll følte sig aldrig rigtig tryg med bilens opsætning og startede løbet i P15. Englænderens løb gik allerede galt fra starten, da hans bil ikke kom afsted og han mistede så godt som 1 omgang til feltet. Den 34 årige gjorde alt for at kæmpe sig tilbage, og opnåede at slutte P17 foran Mahindra’s Felix Rosenqvist.

“Løbet var hårdt. Jeg havde håbet på et godt løb og at overhale, men jeg have problemer ved starten. Lige da jeg skulle til at starte ville bilen ikke køre. Vi ved ikke helt hvorfor, og det er noget at ingeniørerne skal kigge nærmere på. Heldigvis kunne jeg komme igang og kunne fortsætte og gennemføre løbet. Vi fik en masse gode data, men uheldigvis ikke noget resultat denne gang, ” sagde Carroll.

Teamchef James Barclay pointerede: “Dette var vores bedste kvalifikationsresultat i denne sæson. Tingene har flasket sig og Mitch kørte rigtig flot og kunne følge med de forreste. Teamet kan være stolte af hvad vi har opnået i dag, da vi tog et stort skridt fremad og lukkede hullet til mange andre hold. Vi har opnået meget på kun 3 løb. Alt i alt er vi på vej i den rigtige retning, og kan slet ikke vente på vores næste løb i Mexico.”

 

Original artikel oversat af Jens Jensen

Relaterede nyheder