Canadiske Laliberte fortsætter hos VAR

Kami Laliberte tage hans 3. sæson hos Van Amersfoort Racing i ADAC Formel 4. Det har teamet annonceret i dag.

Den 17 årige Canadier går efter at forbedre 9. pladsen fra 2016 i det generelle mesterskab, hvilket var han første fulde sæson i serien. Ved sæsonens næstsidste afdeling på Zandvoort banen lykkedes det ham at tage sejren, og sætte resten af feltet på plads.

Henover vinteren har han kørt Castrol Toyota Racing Series i New Zealand, hvor det blev til en 10. plads i mesterskabet.

Kami Laliberte, VAR ADAC Formula 4 2016
Photo: JJ Media

Team chef Frits Van Amersfoort har kun rosende ord til overs for ham:

“Sidste år, i hans første komplette sæson med vores team i Tysk F4, fik Kami masser af erfaring og vokse meget med opgaven. Han accepterede ekstra udfordinger i New Zealand de seneste 2 vintre med ekstra racerløb. I bilsport, uanset om det er på banen eller sågar i simulator, gælder det om at få så mange kilometer som muligt. Vores unge ven har holdt sig til denne teori og gjort store fremskridt.”

Program ansvar for VAR, Jeroen de Jong tilføjer:

“Nu hvor han starter hans 2. sæson i Formel 4, og set i lyset af de resultater at han præsterede i slutningen af 2016, Kami kan håbe på topresultater i det Tyske mesterskabet. Da kampen på banen altid er tæt, vil vi forsøge at give ham det bedste mulige miljø og den bedst mulige bil, så han kan nå hans egne mål. Vi har et meget godt team og alle de nødvendige ressourcer til at give ham succes.”

ADAC Formel 4 køres over 7 weekender fra april til september.

Relaterede nyheder