Prema Powerteam har 3 kørere på plads i F4

Prema Powerteam har 3 kørere klar til ADAC Formel 4 2017.

Juri Vips og Juan Manuel Correa tager deres anden sæson hos holdet, mens Marcus Armstrong er ny mand på holdet.

Newzealandske Armstrong er 16 år gammel og kommer fra Christchurch i New Zealand. Han er en del af Ferrari Driver Academy, for unge talenter.

I 2016 skiftede han ud af gokart sporten og forsøgte sig både i Formel Ford, Formel Renault samt Britisk Formel 3. Han sluttede 4’er i Toyota Racing Series, hvor han bl.a. tog 3 sejre og 8 podiepladser. Nu har han sat kursen mod det Tyske Formel 4 mesterskab og håber at kunne lære de Europæiske baner at kende.

Juri Vips, Prema Powerteam ADAC Formula 4 2016
Photo: JJ Media

Juri Vips er 16 år gammel og kommer fra Estland. I hans debutsæson i ADAC Formel 4 indtog han en meget flot generel 6. plads i hans debutsæson  og en 2. plads i Rookiemesterskabet. Sammen med Amerikanske Juan Manuel Correa på 17 år, som for øvrigt indtog 3. pladsen i Rookiemesterskabet, sikrede Prema Powerteam teammesterskabet i 2016 – forøvrigt med en hvis Mick Schumacher i 3. bilen.

ADAC Formel 4 sæsonen starter 28.-30. April på Oschersleben.

Relaterede nyheder