Team Peugeot-Hansen med 3 biler i 2017

Team Peugeot-Hansen stiller med 3 biler i FIA World Rallycross Championship 2017.

Sebastien Loeb, Kevin Hansen og Timmy Hansen skal køre de 3 Peugeot 208 WRX Supercars i alle afdelinger.

Sebastien og Timmy var allerede holdkammerater hos holdet sidste år, mens Kevin kørte i søsterteamet Peugeot-Hansen Academy.

Sebastien Loeb vandt i 2016 afdelingen i Letland mens Timmy Hansen vandt afdelingen i Canada.

Kevin Hansen kørte udvalgte løb i WorldRX mens han kørte hele FIA European Rallycross Championship i Supercar klassen, som han snuppede mesterskabet i.

Timmy og Kevin er begge sønner af teamchefen Kenneth Hansen. Dog er der meget stor indflydelse fra Peugeot Sport, som står for selve udviklingen af bilerne.

Sebastien Loeb, Team Peugeot-Hansen 2016
Photo: JJ Media

Direktøren hos Peugeot Sport, Bruno Famin, udtaler:

“Vi vandt teammesterskabet i 2015 og sluttede 2’er i 216, så i år skruer vi ambitionerne ved både at gå efter hold- og kørermesterskabet. Vi ved at vi nu kan forvente endnu mere fra Sebastien Loeb, som nu har en hel sæson i rygsækken. Men når vi har sagt det, må vi også sige at niveauet i dette Verdensmesterskab stiger og stiger hele tiden. Vi er meget glade for at se Audi og Volkswagen nu støder til Ford og Peugeot med hensyn til at støtte stærke hold. Det bliver en sæson med høj kvalitet. Vi fortsætter vores samarbejde med Hansen Motorsport som Team Peugeot-Hansen. Peugeot Sport står for udviklingen, mens Hansen Motorsport vil indsætte dem i mesterskabet.”

FIA World Rallycross Championship starter på Circuit de Catalunya i Spanien den 1.-2. april.

Relaterede nyheder